6619 segédlet letöltés az elmúlt 30 napban! Regisztráljon Ön is - most minden hírlevélben ajándék Letöltőkód!
   Kellemes nyarat kívánunk, találkozunk szeptemberben! Véget ért a válsághelyzet, és mi is... Részletek >>


Kellemes nyarat kívánunk, találkozunk szeptemberben!

Véget ért a válsághelyzet, és mi is lezárjuk ezt a nem mindennapi tanévet. Igyekeztünk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgáljuk a kis Olvasóinkat, és eleget tegyünk vállalt kötelezettségeinknek. Természetesen ilyen extrém körülmények között még akkor sem tudtunk minden kérésnek megfelelni, ha munkatársaink emberfeletti erőfeszítéseket tettek a feladatuk magas színvonalú ellátásáért.

A vírushelyzetben is:

  • Kijutottak az intézményekbe az előfizetői dupla magazinok.
  • Ingyenesen, mindenki számára elérhető digitális kiadásokat készítettünk minden magazinunkból.
  • Lezártuk a Teki-Totó tanulmányi versenyt minden évfolyamban. Az eredményt közzétettük, a nyereményeket, ajándékokat pedig postáztuk.
  • Lezártuk a magazinokban meghirdetett Extra versenyt, az eredményeket közzétettük, és kijuttattuk a nyereményeket mind az egyéni, mind az osztály-, mind az intézményszintű díjazottaknak.
  • Ingyenes interaktív felmérőket készítettünk a pedagógusoknak matematikából, szövegértésből, környezetismeretből és nyelvtanból elsőtől negyedik osztályig, ezzel segítve az online oktatást.
  • Kiszolgáltuk könyvekkel a tanintézményeket, hogy év végén jutalmazhassák a tanulókat.
  • Az áprilisi magazinok beküldési határidejét július 15-re módosítottuk, hogy minden gyermeknek legyen elég ideje elkészíteni a feladatokat.

Mindeközben nagyon sok biztatást és támogatást kaptunk Önöktől, amit ezúton is köszönünk. Köszönjük továbbá megértésüket, türelmüket az esetleges csúszások miatt.

Mindenkinek szép nyarat és kellemes pihenést kívánunk! Mi már készítjük a szeptemberi termékeinket, amelyeket reméljük nagy szeretettel fogadnak majd az új tanévben. Bízunk benne, hogy újabb nehézségek nem jönnek már, és a tőlünk 20 éve megszokott minőségben, megbízhatósággal és pontossággal tudjuk folytatni küldetésünket.

A kiadó és a terjesztés munkatársai