49074 segédlet letöltés az elmúlt 30 napban! Regisztráljon Ön is - most minden hírlevélben ajándék Letöltőkód!
   Friss információk! Mi lesz a magazinokkal, a nyereményekkel és a tanulmányi versenyekkel? Kérdések és válaszok... Részletek >>


A magazinokat érintő változások

Kicsit késünk, de érkezünk amint lehet!

A hazai és nemzetközi hírekre, továbbá a kormány tájékoztatására alapozva, a kiadó újfent alkalmazkodik a megváltozott helyzethez.
Számítva a gazdaság májusi fokozatos újraindulására, a következő döntéseket hoztuk:

  1. Egyeztetünk a tanintézményekkel az áprilisi magazinok mielőbbi kiszállításáról. Reményeink szerint ezek hamarosan, a májusi-júniusi összevont számokkal együtt megérkeznek az iskolákba, óvodákba még május hónapban.
  2. Előfizetőink számára elkészítettük a magazinjaink május-június havi összevont, dupla számait, melyeket már nyomdába is adtunk. Kiszállításukat a májusban érkező áprilisi magazinokkal együtt tervezzük, hogy a személyes találkozások számát minimalizáljuk.
  3. A kiadó elkészíti a „digitális MARADJ OTTHON különkiadásokat” is (minden magazinunkból 1-1 számot, kivéve a Pöttöm újságot), melyek számos meglepetést tartalmaznak majd. Ezek minden kedves kis olvasónk számára ingyenesen elérhetőek lesznek.

Mikorra várható, hogy megérkeznek a termékek az intézményekbe?

Jelen helyzetben erre felelősen pontos válasz nem adható. Jelenleg is folynak az egyeztetések a kollégákkal. Terveink szerint ezt május hónapban megoldjuk.

Lesznek-e májusi, júniusi nyomtatott magazinok?

Igen! Május-júniusi összevont, dupla számokat készítettünk, hogy minél kevesebb személyes találkozással tudjuk eljuttatni őket az olvasóinknak. Terveink szerint májusban megtörténik a kiszállítás.

Lesz-e ajándék az áprilisi és a május-júniusi összevont magazinokhoz?

Igen, ezek a termékekkel együtt érkeznek.

Megvásárolhatja-e a májusi-júniusi számokat az, aki nem előfizető?

Sajnos nem. Ezek kizárólag a már előfizetett mennyiségben készültek. A többi olvasónak ingyenes, digitális különkiadással kedveskedünk.

Miért készülnek a digitális MARADJ OTTHON különkiadások?

Jelen körülmények között nincs lehetőségünk a megszokott értékesítésre, csak az előfizetőket tudjuk kiszolgálni a hagyományos, papír alapú magazinokkal. Azonban fontosnak tartjuk, hogy a kis olvasók ne maradjanak újságok nélkül, ezért speciális, digitális változatot is készítünk a termékeinkből, amelyeket (terveink szerint májusban) mindenki számára ingyenesen elérhetővé fogunk tenni. Ezek tartalma NEM azonos az előfizetőknek készülő május-júniusi összevont számokéval. Ezt a plusz feladatot azért vállaljuk, mert véleményünk szerint ebben a nehéz időszakban azzal teljesítjük leginkább küldetésünket, vagyis támogatjuk a gyermekek fejlődését, a szülők és a pedagógusok munkáját, ha hasznos tartalmainkat elektronikusan bocsátjuk rendelkezésre, mindenki számára ingyenesen.

Mikor lesznek elérhetőek a magazinok digitális MARADJ OTTHON különkiadásai?

Terveink szerint május első harmadában.

Hogyan jutnak hozzá a digitális MARADJ OTTHON különkiadásokhoz az olvasók?

A magazinok digitális formáinak letöltése mindenki számára ingyenes lesz. Az elérhetőséget minden lehetséges felületen közzétesszük majd.

Mi történt az áprilisi magazinokkal, termékekkel?

Az áprilisi magazinok és egyéb termékek elkészültek. Többségében a terjesztők raktáraiban, vagy a lezárt tanintézményekben rekedtek. Amint lehetőségünk lesz, ezeket igyekszünk eljuttatni az intézményekbe, ahol a szülők átvehetik, amennyiben ezt a hatályos rendeletek és a felelős szülői magatartás lehetővé teszi.

Postázzuk-e az áprilisi számokat?

Sajnos erre nincs lehetőségünk, az alábbiak miatt:

  1. Az áprilisi termékek 15%-a már a tanintézményekben várja a kis olvasókat, a többi pedig a terjesztők raktáraiban rekedt, felkészítve az azonnali kiszállításra, amint erre lehetőség lesz.

  2. A kiadó nem rendelkezik a postázáshoz szükséges személyes adatokkal és az adatvédelmi törvény értelmében nem is tárolhatná ezeket.

  3. A termékek árához képest a postaköltség jelentős lenne, melyet a kiadó vállalni nem tud, így azt a vásárlókra kellene terhelni. Ehhez előzetes beleegyező nyilatkozatokra lenne szükség, aminek begyűjtése jelen körülmények között lehetetlen.

  4. A kiadó nem rendelkezik ilyen tömeges postai értékesítés előkészítéséhez szükséges infrastruktúrával.

Lehet terméket rendelni közvetlenül a kiadótól?

Sajnos a kiadónkat is váratlanul érte a tanintézmények bezárása, így nem vagyunk felkészülve a kedves vevők közvetlen kiszolgálására. Jelenleg is dolgozunk a probléma megoldásán és amint megteremtettük a feltételeket, közzétesszük a lehetőséget.

Mi lesz az áprilisi magazinokban szereplő határidős nyereményszelvényekkel és rajzpályázatokkal?

Mivel a magazinok kijuttatása jelen pillanatban szünetel, az abban szereplő határidőket a hatályos kormányrendeleteknek megfelelően rugalmasan módosítjuk majd.

Hogyan érinti a kiadót az intézmények bezárása?

Katasztrofálisan: A cég minden bevételét egyik napról a másikra elveszítette. Jelenleg várjuk a kormány intézkedéseit és a cégvezetés azon dolgozik, hogyan mentsük meg a közel 80 kollégánk munkahelyét, hogy folytathassuk 20 éve tartó küldetésünket.

Működik-e a kiadó?

Igen, munkatársaink többségében home-office-ban, de folyamatosan dolgoznak jelenleg is.

EXTRAVERSENY

A fordulók véget értek. A sorsolás, eredményhirdetés folyamatban, a nyeremények kijuttatása pedig, amíg a Magyar Posta szolgáltatása működőképes, zavartalan lesz.

Az osztály- és intézményszintű nyereményeket csak az iskolák újranyitását követően tudjuk eljuttatni a nyerteseknek.

TEKI-TOTÓ

Az utolsó forduló feladatait március 20-án kipostáztuk. A jelenleg érvényben lévő beküldési határidő április 17., melyet a Magyar Posta szolgáltatásának akadozása esetén rugalmasan módosítunk majd.

Jelenleg dolgozunk azon, hogy a postai versenyzők szelvényeit esetleg elektronikusan is fogadni tudjuk. Amennyiben megtaláltuk a megoldást, azt haladéktalanul közzétesszük.

Az online versenyzés zavartalanul működik.

A sorsolásokat lebonyolítjuk, a nyertesek neveit közzétesszük, a nyeremények kijuttatása pedig, amíg a Magyar Posta szolgáltatása működőképes, zavartalan lesz.