ROP ’21 - Jelentkezés pedagógusok számára

  Mit kínál Önnek a programunk, a ROP ’21 - Élménypedagógia sulimagazinokkal?

Ingyenes magazinpéldányokat, havonta ROP ’21 tanítói útmutatót tanítói ötletekkel, kidolgozott, több tanórára szóló projektekkel, osztályszintű pályázatokkal, Kincskereső osztályversenyt, éves tematikát a tanmenethez való illeszkedéséhez, ajándék Pedagóguskalendáriumot, motivációs és értékelőmatricákat, kivágható kartonokat, korlátlan letöltés a Pedagógusvilág honlapunkon.

A 2021–22-es tanévben induló új Referenciaosztály-programunk, a ROP ’21, a pedagógusok által kezdeményezett, évek óta működő modell kibővített változata. Fő célja a gyerekek tudásvágyának kielégítése, szórakoztatása, olvasóvá nevelése az élménypedagógia lehetőségeit kihasználva.

A ROP ’21-hez csatlakozó osztályok tanulói és pedagógusai számára a tartalmas és fejlesztő magazinjaink (Tappancs, Tatu, Tudorka, Oké) mellé speciális, oktatást támogató csomagot kínálunk, amely kreatív és motiváló háttéranyaggal segíti a színesebb tananyag-feldolgozást.

Bővebben ide kattintva olvashat a programunkról

  Egyetlen feltétel:

Az osztályában tanuló diákok 70%-a vásárolja meg a magazinunkat. Ez azért fontos, mert csak így fogják tudni osztályszinten használni magazinjainkat és ROP ’21 tanulói mellékletünket. A szülőknek szóló bemutatónkat ide kattintva tudják megnézni és megosztani.

  Jelentkezésével csak jelzi részvételi szándékát, ám ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. Amennyiben a tanulók szülei mégsem vásárolják meg az újságot a megfelelő arányban, akkor az intézménybe látogató képviselő nem erősíti meg ezt a jelentkezést és Ön továbbra is a megszokott módon rendelhet tőlünk.

Már 23596 gyermek részvételével!

(Az eddigi jelentkezések alapján)

  Jelentkezés után azonnal letölthető:

A szeptemberi teljes tanítói útmutató és tanulói melléklet 1-4. osztályig letölthető lesz az Ön számára nyomtatható formátumban a jelentkezés után. Az elérhetőséget emailben küldjük el Önnek, és később is letöltheti innen vagy a ROP ’21 menüpontból.

  Jelentkezzen most:

Ha tetszik az ajánlatunk, csatlakozzon ahhoz a több száz pedagógushoz, akik az elmúlt években meggyőződtek róla, hogy egy újszerű dolog alkalmazása motiváltabb diákokat, eredményesebb tanítás-tanulási folyamatot eredményezhet!

  Ha korábban már regisztrált a Pedagógusvilág oldalon,
akkor a
  Felhasználói adatok:
E-mail cím (ide küldjük a megerősítő levelet):
Vezetéknév:
Keresztnév:
Jelszó:
Elolvastam és elfogadom a Felhasználási feltételeket és az Adatkezelési Tájékoztatóban leírtakat:
  Kiegészítő adatok:
Évfolyam:
Osztály (pl.: A, B, C, sport, művészeti, stb.):
Várható osztálylétszám (pl.: 25):
  Az Önt foglalkoztató oktatási intézmény adatai:

  Az oktatási intézmény kiválasztásához adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

  A jelentkezés elküldése

A jelentkezés csak előzetes igényfelmérés, a részleteket területi képviselőnkkel tudja pontosítani.