Pedagógusvilág Súgó

A Graph-Art könyvkiadó több, mint 50 főállású alkalmazottjának közreműködésével évente mintegy 200 új nyomdaipari terméket gyárt és termékeit hazánkon kívül még 17 országban értékesíti. A saját gyártású kiadványaink között a világ legelismertebb gyártóinak licenszjogaiból készített termékek is szerepelnek. A pedagogusvilag.hu a Graph-Art Kft. által működtetett, elsősorban pedagógusoknak szóló honlap, melynek alapvető célja a kiadó termékeihez kapcsolódó oktatási segédletek terjesztése.

  Videós bemutatók

  Bemutatjuk oldalunkat
  Tartalmi ajánló
  Segédletek keresése
  A Magazinlapozó
  PIP pontok kezelése

  Hogyan regisztrálhatok?

Oldalunkról a letöltés regisztrált felhasználóink számára elérhető. A jobb felső sarokban a regisztráció/bejelentkezés gombra kattintva jelenik meg a regisztrációs felület, ahol a teljes név, egy valós e-mail cím (ezzel tud később bejelentkezni), jelszó, valamint az Önt foglalkoztató intézmény megadását követően már kész a regisztráció.

  Regisztrálok

Az elküldött regisztrációs igényét követően a megadott e-mail címre egy levelet küldünk Önnek, és az ebben található aktiváló linkre kattintva erősítheti meg a regisztrációját. Ezután már be tud jelentkezni a honlapra, és aktiválhatja a Letöltőkódját.

  Regisztráltam az oldalra, és nem kaptam meg a megerősítéshez szükséges e-mailt.

A megerősítő e-mail szinte azonnal kiküldésre kerül a regisztráció befejezése gombra történt kattintás után. Kérjük, ellenőrize a promóciós és spam mappákban is a levelet, majd kattintson a levélben található linkre a megerősítéshez. Ha ott sem találja a levelet, kérjük ellenőrizze, hogy helyes e-mail címmel regisztrált-e: ez a folyamat egyszerű, ugyanis ha a rendszer újra engedi a regisztrációt, akkor nem volt helyes az első alkalommal megadott e-mail cím.

  Mi az a Letöltőkód és hogyan juthatok hozzá?

A Letöltőkód egy speciális, betűkből és számokból álló kód, amely lehetővé teszi az oldalról történő oktatási segédletek letöltését. Minden kód egyedi letöltési értékkel (Kvótával) valamint érvényességi dátummal rendelkezik, és több kód is aktiválható egymás után, az értékük összeadódik.

Letöltőkódot többek között a Pedagógusvilág szórólapján, Facebook oldalunkon valamint a hírleveleinkben talál, amit az Adatlapján bármikor ki- és bekapcsolhat.

  Hogyan aktiválhatom a Letöltőkódomat?

Sikeres bejelentkezést követően a jobb felső sarokba kattintva érheti el az Adatlapját. Itt válassza a "Letöltőkód aktiválása" opciót, írja be a megfelelő mezőbe a letöltőkódját, végül kattintson az Aktiválás gombra.

  Meddig használhatom fel a letöltési lehetőségeimet (Kvótámat)?

Minden Letöltőkódhoz egyedi érvényességi idő tartozik: ezt a tájékoztató vagy promóciós anyagokon külön jelöljük. Az ehhez a Letöltőkódhoz tartozó kvótát csak ezen időpontig használhatja fel.

  Nem olvashatóak a magazinok nagyított oldalai, hogyan tudom őket jobb minőségben megnézni?

Magazinjaink nagyfelbontású képei azon regisztrált felhasználóink számára elérhető, akiknek a megtekintéskor még van felhasználható Kvótájuk. Ez külön beállítást nem igényel, nagyításkor automatikusan ez fog megjelenni, és az ilyen megtekintések nem csökkentik a Kvótát.

  Szülőként is regisztrálhatok az oldalra?

Amennyiben szülőként szeretné használni oldalunkat, kérjük regisztrációnál gyermeke iskoláját adja meg.

  Nem fogadja el a rendszer a Letöltőkódot

Kérjük ellenőrizze, hogy jól írta-e be a letöltőkódot, illetve, hogy nem váltotta-e be már korábban. Egyéb esetekben kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mailben.

  Bővebb információra van szükségem, vagy egyéb kérdésem van

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mailben:
E-mail cím: pedagogusvilag@graphart.hu

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu