38262 segédlet letöltés az elmúlt 30 napban! Regisztráljon Ön is - most minden hírlevélben ajándék Letöltőkód!

Pedagógusvilág Súgó

A Graph-Art könyvkiadó több, mint 50 főállású alkalmazottjának közreműködésével évente mintegy 200 új nyomdaipari terméket gyárt és termékeit hazánkon kívül még 17 országban értékesíti. A saját gyártású kiadványaink között a világ legelismertebb gyártóinak licenszjogaiból készített termékek is szerepelnek. A pedagogusvilag.hu a Graph-Art Kft. által működtetett, elsősorban pedagógusoknak szóló honlap, melynek alapvető célja a kiadó termékeihez kapcsolódó oktatási segédletek terjesztése.

  Videós bemutatók

  Regisztráció
  Bemutatjuk oldalunkat
  Tartalmi ajánló
  Segédletek keresése
  A Magazinlapozó
  PIP pontok kezelése

  Hogyan regisztrálhatok?

Oldalunkról a letöltés regisztrált felhasználóink számára elérhető. A jobb felső sarokban a regisztráció/bejelentkezés gombra kattintva jelenik meg a regisztrációs felület, ahol a teljes név, egy valós e-mail cím (ezzel tud később bejelentkezni), jelszó, valamint az Önt foglalkoztató intézmény OM azonosítójának és székhelyének megadását követően már kész a regisztráció.

  Regisztrálok
  Videós segítség a regisztrációhoz

Az elküldött regisztrációs igényét követően a megadott e-mail címre egy levelet küldünk Önnek, és az ebben található aktiváló linkre kattintva erősítheti meg a regisztrációját. Ezután már be tud jelentkezni a honlapra, és aktiválhatja a Letöltőkódját.

  Mi az a Letöltőkód és hogyan juthatok hozzá?

A Letöltőkód egy speciális, betűkből és számokból álló kód, amely lehetővé teszi az oldalról történő oktatási segédletek letöltését. Letöltőkódot többek között a Pedagógusvilág szórólapján, a Pedagógus kiadásokban, valamint a hírlevelekben talál. Minden kód egyedi letöltési értékkel (Kvótával) valamint érvényességi dátummal rendelkezik.

  Hogyan aktiválhatom a Letöltőkódomat?

Sikeres bejelentkezést követően a jobb felső sarokba kattintva érheti el az Adatlapját. Itt válassza a "Letöltőkód aktiválása" opciót, írja be a megfelelő mezőbe a letöltőkódját, végül kattintson az Aktiválás gombra.

  Meddig használhatom fel a letöltési lehetőségeimet (Kvótámat)?

Minden Letöltőkódhoz egyedi érvényességi idő tartozik: ezt a tájékoztató vagy promóciós anyagokon külön jelöljük. Az ehhez a Letöltőkódhoz tartozó kvótát csak ezen időpontig használhatja fel.

  Nem olvashatóak a magazinok nagyított oldalai, hogyan tudom őket jobb minőségben megnézni?

Magazinjaink nagyfelbontású képei azon regisztrált felhasználóink számára elérhető, akiknek a megtekintéskor még van felhasználható Kvótájuk. Ez külön beállítást nem igényel, nagyításkor automatikusan ez fog megjelenni, és az ilyen megtekintések nem csökkentik a Kvótát.

  Szülőként is regisztrálhatok az oldalra?

Amennyiben szülőként szeretné használni oldalunkat, kérjük regisztrációnál gyermeke iskolájának vagy óvodájának OM azonosítóját és települését adja meg.

  Nem fogadja el a rendszer a Letöltőkódot

Kérjük ellenőrizze, hogy jól írta-e be a letöltőkódot, illetve, hogy nem váltotta-e be már korábban. Egyéb esetekben kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy e-mailben.

  Bővebb információra van szükségem, vagy egyéb kérdésem van

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy e-mailben:
E-mail cím: pedagogusvilag@graphart.hu

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-52-521-363 (hétköznap: 8–16.30-ig)