ROP ’21 - Letölthető tartalmak

A 2021–22-es tanévben induló új Referenciaosztály-programunk, a ROP ’21, a pedagógusok által kezdeményezett, évek óta működő modell kibővített változata. Fő célja a gyerekek tudásvágyának kielégítése, szórakoztatása, olvasóvá nevelése az élménypedagógia lehetőségeit kihasználva.

A ROP ’21-hez csatlakozó osztályok tanulói és pedagógusai számára a tartalmas és fejlesztő magazinjaink (Tappancs, Tatu, Tudorka, Oké) mellé speciális, oktatást támogató csomagot kínálunk, amely kreatív és motiváló háttéranyaggal segíti a színesebb tananyag-feldolgozást.

Bővebben ide kattintva olvashat a programunkról

  Szabadon letölthető tartalmak:

A magazinok mellé havonta adott ROP ’21 tanulói mellékletek könnyebb felhasználásához éves tematikatáblázatot készítettünk. Ezek segítik a tervezést, a program elemeinek tanmenethez illesztését, összekapcsolását, és tartalmazzák a műszaki tartalmat, a kulcstémákat, a matematika, a magyar és a környezetismeret tananyagokat, valamint a képességfejlesztési területeket.

  Jelentkezés után elérhető tartalmak:

A havonta megjelenő, a magazinokhoz is kapcsolódó ROP ’21 tanítói útmutató és tanulói melléklet célja a pedagógiai munka segítése. A pedagógusok a magazinjainkat és a hozzájuk kapcsolódó segédleteket, valamint a digitális forrásokat felhasználhatják a tanulók motiválására, a tanterv kiegészítésére és a szülők (család) bevonására, mivel magas szintű oktatást nyújtanak minden területen.

A szeptemberi tartalmak már az előzetes jelentkezés követően letölthetőek - itt jelentkezhet