POP - Letölthető tartalmak

Tisztelt Pedagógusok!

Népszerű ovimagazinjainkhoz, a Tappancshoz, Minimanóhoz és Pöttömhöz kapcsolódva, ebben a nevelési évben is folytatódik Partner Óvodapedagógus programunk, a POP, melynek keretein belül, gyakorló kollégák segítségeivel újítottuk meg a pedagógusoknak szánt, közkedvelt tervező kiadványainkat.

Idén a program egy 64 oldalas éves tervből és 4 darab, egyenként 32 oldalas heti tervezőből áll. Újdonság, hogy mindkét tervezet kiegészült a nyári hónapokkal, így a teljes évet lefedve segítik a tervezést. Kiadványainkkal, melyek összességében több, mint 200 oldalt tesznek ki, rengeteg időt, energiát takaríthatnak meg. Szeptemberben egy izgalmas pályázatot is hirdetünk az óvodai csoportoknak.

Emellett a programunkhoz csatlakozó óvodapedagógusok korlátlan hozzáférést kapnak a Pedagógusvilág letölthető anyagaihoz és az újonnan induló, online TUDÁSMEGOSZTÓ CENTRUM-unk anyagaihoz is.

Tisztelt Óvodapedagógusok!

„Az én álomóvodám” Tappancs ovi gyermekmagazin pályázatra beérkezett pályamunkák elbírálása 2023 december hónapban történik.

A nyerteseket 2024 januárjában értesítjük ki, az általuk megadott email címen.

Türelmüket megköszönve, kellemes ünnepeket és boldog új esztendő kívánnak a Tappancs ovi magazin munkatársai.

  Hogyan csatlakozhat a programunkhoz?

Részletek és a csatlakozási lehetőség - ide kattintva érhető el

POP - Tudásmegosztó centrum

  Keresés a Tudásmegosztó centrumban:

  A kereséshez beírhatja a címet vagy annak akár egy részletét is: