POP - Letölthető tartalmak

Tisztelt Pedagógusok!

Népszerű ovimagazinjainkhoz, a Tappancshoz, Minimanóhoz és Pöttömhöz kapcsolódva, ebben a nevelési évben is folytatódik Partner Óvodapedagógus programunk, a POP, melynek keretein belül, gyakorló kollégák segítségeivel újítottuk meg a pedagógusoknak szánt, közkedvelt tervező kiadványainkat.

Idén a program egy 64 oldalas éves tervből és 4 darab, egyenként 32 oldalas heti tervezőből áll. Újdonság, hogy mindkét tervezet kiegészült a nyári hónapokkal, így a teljes évet lefedve segítik a tervezést. Kiadványainkkal, melyek összességében több, mint 200 oldalt tesznek ki, rengeteg időt, energiát takaríthatnak meg. Szeptemberben egy izgalmas pályázatot is hirdetünk az óvodai csoportoknak.

Emellett a programunkhoz csatlakozó óvodapedagógusok korlátlan hozzáférést kapnak a Pedagógusvilág letölthető anyagaihoz és az újonnan induló, online TUDÁSMEGOSZTÓ CENTRUM-unk anyagaihoz is.

Az én álomóvodám pályázat eredményhirdetése
Kedves Pályázó Óvodapedagógusok, Óvodai csoportok!

Köszönjük a beküldött pályamunkákat, amelyek egytől egyig szépek, ötletesek voltak és a kiírásnak megfelelően maximálisan újrahasznosított anyagokból készültek. Látszik, hogy szívvel-lélekkel, szorgalommal, türelemmel és sok-sok kreativitással készültek ezek a remekművek. Reméljük, hogy az "álomóvodák" elkészítése közösségeik összetartó erejét is tovább erősítette, és a munka során sok sikerélményben volt részük. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk az óvodapedagógusoknak és az óvodásoknak egyaránt.

Elért eredmények:

  • I. helyezés : Gólyafészek Óvoda és Mini Bölcsőde, Katica csoport, Gomba - Óvodapedagógus: Brecsokné Sleszkó Nóra
  • II. helyezés Tátika Óvoda, Bartók Béla Tagóvoda, Gyál - Óvodapedagógus: Nádasdi Lászlóné
  • III. helyezés Tündérkert Óvoda Méhecske csoport, Budapest - Óvodapedagógus: Farkas-Kovács Eszter

A pályázatban részt vevő további óvodák értékes könyvnyereményben részesülnek.
A díjakat az illetékes területi képviselőink fogják kézbesíteni.

  Hogyan csatlakozhat a programunkhoz?

Részletek és a csatlakozási lehetőség - ide kattintva érhető el

POP - Tudásmegosztó centrum

  Keresés a Tudásmegosztó centrumban:

  A kereséshez beírhatja a címet vagy annak akár egy részletét is: